Lara Spencer skala deui dina 'Good Morning America,' éta diungkabkeun dina 16 April.



Invision / AP / REX / Shutterstock

Daripada nembongan dina acara isuk-isuk di ABC unggal dinten kerja, pemirsa bakal gancang waé ningali anjeunna ngan ukur dinten Salasa, Rebo sareng Kemis, laporan ti Halaman Genep , Rupa-rupa jeung Bates Waktos ngungkabkeun, sabab pintonanana langkung museur kana tilu kapribadian inti - Robin Roberts, George Stephanopoulos sareng Michael Strahan. Samentawis éta, Amy Robach, parantos diwanohkeun kana '20 / 20, 'dimana anjeunna bakal ngagentos kaluar tina Elizabeth Vargas.

Numutkeun carita 17 April ti Halaman Genep , 'Staf lega yén jadwal Lara nuju dikurangan,' saur saurang insider industri nyarios ka kolom gosip New York Post. 'Anjeunna ngarawat staf parah, anjeunna ngagorowok ka jalma sareng anjeunna damel seueur padamelan tambahan pikeun jalma.'





Heidi Gutman / ABC

Hiji dinten tadi, Jalma-jalma majalah ngalaporkeun yén Lara hoyong ngirangan supados anjeunna tiasa nyéépkeun waktos langkung fokus kana merek gaya hirupna sareng acara TV anu anjeunna damel sareng perusahaan produksi na, DuffKat. Lara mangrupikeun séri Emmy 'Flea Market Flip' anu meunang ogé Emmy, dina HGTV sareng, numutkeun People, bakal ngahasilkeun dua acara (sareng janten host) anu anyar anu anjeunna nembe dijual ka Discovery Inc.

'Anjeunna terang yén anjeunna henteu tiasa nyaimbangkeun 'GMA,' sadaya acara tivi na sareng DuffKat anu bakal datang bari ogé mendakan waktos kanggo kulawargana, 'saur hiji sumber ka People. 'Henteu kakantun, anjeunna nuju ngarencanakeun kawinan!' (CEO perusahaan tech Lara sareng finansial Rick McVey negeskeun hal éta papacangan dina Januari saatos dua taun bobogohan.)



Victor Hugo / Patrick McMullan via Getty Image

Nanging, Halaman Genep, ngalaporkeun yén sumber industri nyatakeun yén turunna Lara sanés sadayana ideu na sareng anjeunna nuju 'disisihkeun sacara tenang,' tulisan Post.

'Lara saé dina padamelanna tapi henteu sapertos peringkat [anu dipangaruhan] kapangaruhan nalika anjeunna henteu aya dina [acara],' saur saurang insider ka Post.

Nalika Lara teu acan masihan koméntar kana laporan éta, saurang rep pikeun 'GMA' nyarios ka Halaman Genep henteu aya drama. 'Ieu pikaseurieun. Anjeunna pamaén tim pamungkas. Lara mutuskeun pikeun ngirangan jam na dina 'GMA' pikeun museur ka perusahaan produksi na. '