Tom Cruise parantos lami janten anggota selebritis paling terkenal di Scientology.



KIM HEE-CHUL / EPA-EFE / REX / Shutterstock

Tapi ayeuna, generasi anyar Kapal pesiar meunang perhatian pikeun kapercayaan Ilmiahna. Numutkeun laporan anyar panjang tina Halaman Genep judulna 'Kumaha Tom Cruise Barudak na mangrupikeun bintang rock di dunya Scientology, 'Connor Cruise, 24 taun, sareng Bella Cruise, 26 - Barudak pangkolotna Tom, anu anjeunna angkat sareng tilas pamajikanana Nicole Kidman - leres-leres ngamimitian ngangkat profilna dina agama kontroversial.

'Bade umum ku cara ieu nambihan kulawarga Cruise nunjukkeun dukungan pikeun [pamimpin Scientology] David Miscavige,' ahli sareng kritikus Scientology Tony Ortega, anu ngajalankeun blog anu disebut Underground Bunker, ngawartoskeun ka Halaman Genep. 'Miscavige kedah masihan dukungan pikeun Scientology. The Cruises masihan conto, anu ageung tina hal anjeunna nyekel donatur anu jegud. '





Luca Teuchmann / Getty Gambar Amérika Kalér

Dina Maret, Bella anu berbasis di London - anu damel salaku juru tata rambut sareng gaduh garis mode anu disebat BKC (anu singkatan tina Bella Kidman Cruise) - nyerat sapotong pikeun buletin Scientology dimana anjeunna ngungkabkeun yén anjeunna bakal ngalaman latihan janten auditor dina agama. Hiji auditor, sakumaha Halaman Genep ngajelaskeun, 'ngawawancara anggota sanés sareng ngajantenkeun aranjeunna nyarioskeun kakurangan sareng rahasia anu paling jero.'

Bella muji palatihanna sareng ngadorong Élmuwan sanés anu sanés nuturkeun éta. Ieu 'ngirim pesen ka jajaran sareng file yén selebriti ngalaksanakeun bagianna,' jelas Tony - anu ogé panulis buku Scientology sareng tilas editor pikeun Village Voice.



Bella parantos nikah ka konsultan IT Max Parker - anu, numutkeun laporan, sanés ahli ilmiah - ti saprak 2015.

WireImage

Connor bobogohan sareng Scientologist profil tinggi anu asalna ti Italia, Silvia Zanchi, 26 taun, Halaman Genep ngalaporkeun, nambahan yén Silvia, sapertos Connor, asalna tina kulawarga Scientology sareng mangrupikeun 'rekrutmen produktif' pikeun agama. Anjeunna damel di misi iman Belleair caket markas Scientology di Clearwater, Florida, dimana Connor cicing.

'Silvia geulis, sregep, saé pisan sareng seueur ngeunaan Scientology,' Mary Kahn - tilas anggota garéja anu pernah aya hubunganana sareng misi anu sami sareng Silvia - nyarios ka Halaman Genep.

Laporan anyar nyatakeun yén Connor - anu damel salaku DJ sareng pituduh mancing sareng gaduh reputasi salaku 'tukang nganyenyeri haté dina pamandangan Scientology,' nyatakeun Halaman Genep - bakal nikah. Connor nyandak ka Twitter pikeun nolak éta dina akhir Maret, nyerat, 'Henteu kénging jalmi nikah! Malah henteu tunangan. Hatur nuhun kana média warta palsu pikeun ngalaporkeun sanés. Bakal balik deui mancing ayeuna, wilujeng dinten anu saé :). '

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Bebek bebek bebek…. Soang! Sumping di Tempat Katilu sacara umum kamari pikeun hasil podium anu saé dina Turnamén Clearfish Rotary Kingfish! Tim kami damel padamelan fenomenal dina sababaraha kaayaan anu kasar! @ 2sheacharters @nickssaltyadventures @havenraquel @southportboats @raymarinebyflir @tbbco @okumafishingtackle @ angler360 #kingfish #gulfofmexico #winning #podium #wingman #yourhighness

Tulisan anu dibagi ku Connor Cruise (@theconnorcruise) dina 8 April 2018 jam 7:52. PDT

Tapi upami Connor éta siap dibéréskeun, Silvia - anu dilaporkeun ku Page Six nempatan ka Connor sareng bapak bintang pilemna di Walt Disney World dina bulan Désémber - 'anu leres-leres Tom hoyong Connor nikah,' saur Mary.

Connor teras janten bintang terkenal diantara Scientologists di Florida, nyatakeun tilas anggota garéja Aaron Smith-Levin. 'Komunitas Scientology lokal [aya] sapertos SMA, sareng Connor mangrupikeun bintang,' saur Aaron ka Halaman Genep. 'Sadayana terang anjeunna sareng badé angkat kana parahu mancing na.'

Tilas Scientologist anu sanés, anu henteu ngabagi namina sareng Halaman Genep, ngawartoskeun kolom gosip New York Post yén Connor parantos ngagaduhan rep salaku jalma anu kawéntar dina iman sareng resep pisan nalika anjeunna nyéépkeun waktos sareng élmuwan ngora anu sanés di Los Angeles, dimana anjeunna ageung hirup sareng Tom. 'Anjeunna dude keren. Kami henteu kénging ngabahas [kolotna Connor] sareng anjeunna henteu kantos nyandak éta, 'saur tilas anggota anonim éta. 'Connor sok ngagaduhan artos sareng urang sadayana miskin sabab damel pikeun Scientology. Kami senang nalika anjeunna angkat sareng kami sabab anjeunna cukup loma pikeun mayar. '

Bumphre / StarPix / REX / Shutterstock

Anak bungsu Tom, Suri Cruise - anu ngancik dina 13 April 18 - sanés Scientologist. Anjeunna sareng ibu Katie Holmes dikabarkan ninggalkeun iman nalika Katie ninggalkeun Tom di 2012. Tom henteu acan difoto masarakat awam sareng Suri ti Séptémber 2013.

Numutkeun laporan Oktober 2018 ti Us Mingguan , Perjanjian hak asuh Tom sareng Katie ngamungkinkeun bintang 'Top Gun' - saha Halaman Genep nembé dilaporkeun dianggap 'déwa' dina agamana - ningali budak bungsu na dugi ka 10 dinten sasasih, tapi 'anjeunna milih henteu kusabab anjeunna sanés Scientologist,' saur hiji sumber ka majalah éta.